FUEGO - premiat de "Stăpâna inelelor", Loredana, în emisiunea “Se zice că...”, TVR 1, 26 noiembrie 2014

FUEGO - premiat de "Stăpâna inelelor", Loredana, 
în emisiunea “Se zice că...”, 
TVR 1, 26 noiembrie 2014


TOP. În fiecare miercuri, de la ora 17.10, la emisiunea "Se zice că...", difuzată la TVR 1, "Stăpâna inelelor" Luminița Luca oferă argint sau plastic vedetelor, în funcție de performanţele şi trăsnăile pe care le-au făcut în ultima săptămână. Astfel, inelul de argint oferit de Royal Caro, a ajuns ieri la Fuego, care de peste 12 ani îi colindă pe români și care, de luna viitoare, din 7 decembrie, va începe un nou turneu naţional de Crăciun - "CRĂCIUNU' NOSTRU-I ROMÂNESC" . 


Îndrăgitul artist Fuego pornește din nou la colindat țara, cu al său tradițional turneu de colinde și cântece de Crăciun. Anul acesta, interpretul poposește în 16 orașe, dorind să ne spună tuturor, printr-un concert de 2 ore cu muzică live, că sărbătoarea magică a Crăciunului ne aparține nouă, românilor, prin cântec și simțire. Astfel, Fuego ne va introduce în lumea poveștii sale muzicale - “CRĂCIUNU’ NOSTRU-I ROMÂNESC!”.


Cu FUEGO și doamna IRINA LOGHIN ne întâlnim pe 1 decembrie, în ediția specială a emisiunii "Se zice că...", pe TVR 1.

Sursa: TVR 1, 26 noiembrie 2014

Pentru noutăţi privind activitatea artistului Paul Surugiu - Fuego, accesaţi şi daţi Like/Imi place paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official


Publicat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger