“Iubirea” lui FUEGO “s-a născut” la Chişinău!, “Apropo Magazin”, 29 Iulie 2013

FUEGO - “Iubire” -  Muzică/Versuri: Eugenia Carabut-Andrieş, orchestraţia Vitalie Andrieş


 

După ce şi-au deschis studio muzical după standarde europene, membrul formaţiei “ProBahus”, Vitalie Andrieş şi soţia acestuia, textiera Eugenia Carabut-Andrieş, se pot lăuda cu colaborări cu artişti consacraţi. Recent, pragul studioului lor a fost păşit de către artistul din România, FUEGO.

Cei trei lucrează la un proiect muzical, iar zilele acestea, a fost “scoasă din cuptor” şi prima melodie pe care au numit-o “Iubire”.

Cel mai nou single al lui Fuego, “Iubire”, vine cu o schimbare de stil pentru interpret, despre care spune că “beneficiază de un sound nou, diferit de ceea ce a interpretat acesta până în prezent”.
Presa din România scrie că melodia are toate ingredientele necesare pentru a deveni un şlagăr. Muzica şi versurile piesei sunt semnate de Eugenia Carabut-Andrieş, iar orchestraţia este realizată de către Vitalie Andrieş.

”Ne cunoaştem cu Fuego de anul trecut, când a susţinut un spectacol de zile mari la Chişinău, în cadrul căruia a fost acompaniat de “ProBahus”. Soţia mea a compus mai multe melodii şi i le-a trimis ca să le asculte. I-au plăcut, iar luna aceasta a venit pentru două zile la Chişinău, unde am înregistrat trei melodii. Textul uneia dintre melodii este semnat de Vasile Romanciuc. Ne-a făcut o deosebită plăcere să colaborăm cu Fuego, care a venit în studio bine pregătit. Ştia din start ce vrea. Nu este un artist fiţos, ba din contra, este foarte uşor să lucrezi cu el. Sperăm că această colaborare a noastră se va încununa cu un CD de muzică uşoară”, ne-a declarat Vitalie Andrieş.

Fuego preconizează să filmeze şi un videoclip la melodia “Iubire”, iar acesta va fi lansat pe ambele maluri ale Prutului. Până atunci însă, artistul nu va înceta să-şi surprindă fanii. Acesta va lansa în curând un album de autor, împreună cu maestrul Jolt Kerestely, precum şi o compilaţie de muzică autohtonă la care a lucrat cu orchestra fraţilor Advahov.

Pe lângă colaborarea cu artistul din România, soţii Andrieş se pot lăuda şi cu proiecte în colaborare cu colegii lor din R.Moldova. Zilele acestea, cei doi au finisat melodia Aurei, “Inima ta”, muzica şi textul căreia sunt semnate de Eugenia Carabut-Andrieş, iar la momentul de faţă muncesc la o melodie ce va fi cântată de Anişoara Puică.


Autor: Lena Negru
Foto: www.evaproduction.com

Sursa: "Apropo Magazin", 29 Iulie 2013

Publicat de: Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger