FUEGO - “Iubire” - Piesă lansată, în premieră, în platoul emisiunii “Răi da' buni”, Antena 2, 18 iulie 2013


Aşa cum şi-a obişnuit fanii, Fuego le pregăteşte în permanenţă surprize muzicale.

Şi de această dată artistul ne-a surprins, oferindu-ne, în premieră, la "Răi da' buni", emisiune moderată de Mihai Morar, o nouă melodie, o piesă fresh, de dragoste, cu accente pop rock, compusă de Eugenia Carabut Andrieş, o tânără compozitoare din Republica Moldova, aflată la început de carieră. 

Este vorba de melodia “Iubire”, o piesă specială, care promite că va deveni şlagăr şi care beneficiază de un sound nou, diferit de ceea ce a interpretat până în prezent, un cântec emoţionant, dezvăluit publicului de timbrul pasional al artistului şi învăluit în emoţia iubirii.



Dăruind prin artă, frumuseţea muzicii şi a poeziei, nu poţi aştepta o altă răsplată decât admiraţie şi iubire, simbolizate de bătăile inimilor celor ce o primesc.
  
Fuego a fost invitat, alături de Marcel Pavel, în platoul emisiunii “Răi da’ buni”, Antena 2, joi, 18 iulie, pentru a celebra copilăria şi pentru a fi alături de tinerii şi talentaţii copii care au ajuns în finala show-ului de televiziune “Next Star” de pe Antena 1.


Publicat de: Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com
www.fuegoromania.com
www.fuego-noutati-fanclubfuegoromania.com 
www.facebook.com/fanclubfuego.romania
Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

19 iulie 2013 la 14:08

“Frumoase zile” sunt cele care incep pe astfel de acorduri … Cat de „naivi” sunt cei care nu inteleg aceste melodii si cat de „captivi” in frumoasa poveste de „iubire” suntem noi, cei care apreciem frumosul, arta, muzica, artistii! Sa ne iubim artistii cat sunt in viata, pentru ca „ingeri fiind”, nu vor mai putea primi aprecierile noastre, venite, de multe ori, mult prea tarziu! Felicitari Paul Ciprian Surugiu (Fuego) si Eugenia Andries Carabut pentru o melodie plina de „iubire”!

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger