FUEGO pregătește un nou CD - Made în Moldova, "PentruEA.md", 24 iulie 2013


Interpretul român Fuego, devenit deja mai popular la Chișinău prin CD-ul realizat în colaborare cu Yan Raiburg, pregătește publicului o nouă surpriză, care poartă la fel marca Made in Moldova. Este vorba despre un album la care artistul lucrează alături de cuplul de creație Eugenia Carabut-Andrieș și Vitalie Andrieș.
Orchestratorul și maestrul de sunet Vitalie Andrieș a declarat pentru revista noastră că în studioul EvaProduction se lucrează la câteva piese pentru Fuego, prima deja fiind bună de ascultat și purtând titlul "Iubire".

"Sperăm să încheiem colaborarea noastră cu un CD de muzică ușoară, toate piesele fiind semnate de Eugenia Andrieș-Carabut. Orchestrațiile îmi aparțin, iar imprimările s-au făcut la Chișinău în studioul nostru", ne-a declarat Vitalie. 

Fuego mai pregătește lansarea, în scurt timp, a încă trei melodii, care deja sunt imprimate. Una dintre viitoarele piese, care poartă titlul „Stea", are textul semnat de Vasile Romanciuc, restul versurilor aparținând Eugeniei Andrieș-Carabut. 

Contactată de “PentruEA”, autoarea ne-a declarat: “Colaboararea cu Fuego a început toamna trecută, atunci când Paul mi-a cerut acordul de a interpreta piesa “Pălarie nouă”, semnată de mine, la un concert, dar și pe albumul său. Mă bucur că, ulterior, prin melodia “Iubire”, i-am satisfăcut așteptările și că-mi apreciază în continuare nivelul de professionalism”.


Eugenia ne-a mai spus că a așteptat mult această colaborare: “Mi-am dorit, în ultima perioada, să captez atenția și interpreților de peste Prut, asta înseamnă pentru mine o creștere profesională. Îmi place să experimentez și, nu în ultimul rând, să lucrez cu oameni care își respectă domeniul în care activează, cum de altfel este și Fuego”.

Din creația cuplului Andrieș-Carabuţ mai putem spicui, în ultima vreme, colaborări cu Anișoara Puică, Aura, Adriana Ochișanu, Ion Suruceanu sau Tatiana Heghea. Amintim că Eugenia Carabut-Andrieș este premiată deja cinci ani consecutiv pentru șlagăre foarte bine difuzate la posturile de radio și TV autohtone.



Sursa: PentruEA.md
Autor: Nadia Darie
Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

24 iulie 2013 la 23:18

Dupa o saptamana in care am plutit pe ritmuri de „Iubire”, „zilele frumoase” continua si, in curand, vom fi calauziti de o „Stea”, in aceasta frumoasa poveste scrisa de compozitori tineri si talentati si prezentata atat de frumos publicului larg de vocea inconfundabila a artistului nostru drag, Paul Surugiu- Fuego!
Intr-o lume creionata in nuante de gri, un singur fapt „e-adevarat”: aceasta colaborare sterge toate „lacrimile sarate” de pe obrajii iubitorilor de MUZICA! Astfel, „visele au un rost” si „iubirea mai inseamna ceva”! Felicitari tuturor! Meritati toate aprecierile si toata „iubirea”, pentru ca, la randul vostru, prin muzica, daruiti publicului „iubire”!

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger