FUEGO - "La mulţi ani, Mirabela Dauer!", Ziarul “Libertatea”, 09.07.2013


Cântăreţul Fuego i-a trimis o scrisoare Mirabelei Dauer, de ziua ei, în semn de apreciere şi de prietenie.


Muzica românească e la ceas de sărbătoare!

Astăzi e ziua a patru dintre cei mai mari artişti ai ţării: Mirabela Dauer (66 de ani), Angela Similea (67 de ani), Margareta Pâslaru (70 de ani) şi Daniel Iordăchioaie (45 de ani). 

Cântăreţul Fuego a ţinut să le ureze “La mulţi ani!” tuturor, dar în special Mirabelei, de care e cel mai apropiat sufleteşte.

“Muzica românească a reuşit să devină, pe parcursul timpului, o entitate în sine, lansând şlagăre memorabile, artişti valoroşi, care au aşternut, fără menajamente, o parte din istoria ei. Unul dintre aceştia este Mirabela Dauer. Probabil dacă nu ar fi apărut, ar fi trebuit să o inventăm, iar dovadă pentru asta stă răsfăţul pe care l-a primit din partea publicului pentru care a cântat şi care i-a dăruit, cu fiecare apariţie, inspiraţie şi putere.

Mirabela Dauer este mai mult decât un simplu artist, decât un diamant. E, fără doar şi poate, o celebritate, un star. A fost un star al perioadei de aur a muzicii româneşti, este un star în peisajul incert în care ne aflăm şi va continua să rămână la fel, în istorie, în amintiri, în tabloul artei pe care a slujit-o cu atât de multă pasiune şi devotament întreaga- i viaţă.
La mulţi ani, Mirabela!”, a scris Fuego.

Sursa: Ziarul “Libertatea”
09.07.2013

Publicat de: Fan Club Fuego Romania 
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger