FUEGO lansează piesa “Iubire”, în premieră, la “Răi da’ buni”, Antena 2, joi, 18 iulie 2013, ora 19.30


Copilăria este perioada cea mai de preţ a întregului parcurs. Atunci se formează clipele, atunci se capătă individualitatea şi tot atunci se formulează caracterul, exploatând şansele şi dezvoltând, pe deplin, talentul.

Astfel, joi seară, 18 iulie a.c., începând cu ora 19.30, la Antena 2, în cadrul emisiunii “Răi da’ buni”,  moderată de Mihai Morar, Fuego va fi prezent pentru a celebra copilăria şi pentru a fi alături de tinerii şi talentaţii artişti care au ajuns în finala show-ului de televiziune “Next Star” de pe Antena 1.


Alături de Paul Surugiu, la emisiune va participa şi Marcel Pavel.

Şi pentru că Fuego îi respectă şi îi preţuieşte pe cei ce i-au servit drept sursă de inspiraţie, de această dată, el a pregătit pentru ei o nouă piesă, o premieră atât pentru admiratori, cât şi pentru publicul larg.

Este vorba de melodia “Iubire”, recent finalizată şi masterizată în studiourile de producţie, o piesă specială, care promite că va deveni şlagăr şi care beneficiază de un sound nou, diferit de ceea ce a interpretat până în prezent.

O piesă fresh, pe aceeaşi linie ca tematică, o piesă de dragoste, energică, cu accente pop rock, compusă de Eugenia Carabut Andrieş. Aceasta va beneficia şi de un videoclip în curând, cu o poveste artistică, pentru a transmite mesajul şi ideea cântecului.


Vă invităm aşadar, să urmăriţi emsiunea “Răi da’ buni”, joi, de la ora 19.30, pe Antena 2, pentru a vă bucura de momentele copilăriei şi de artiştii în devenire, cei ce vor transforma în viitor muzica românească, precum şi pentru a-l vedea pe aristul îndrăgit - Fuego, care vă va dărui o “poveste de iubire pe ritmuri pop”.

Publicat de: Fan Club Fuego Romania 
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger