FUEGO i-a făcut o surpriză, în direct, Mirabelei Dauer la emisiunea “Agentul Vip”, Antena 2, 12 iulie 2013


Vineri seară, 12 iulie 2013, la “Agentul Vip”, Antena 2, emisiune moderată de Cristi Brancu, Paul Surugiu - Fuego i-a făcut o surpriză, în direct, Mirabelei Dauer, cu ocazia aniversării zilei de naştere a artistei.

Cu această ocazie, Fuego a ţinut să fie prezent, alături de prietena şi colega sa de scenă, Mirabela Dauer. Şi pentru că fără ea muzica în sine nu ar fi avut aceeași înfăţişare, Fuego i-a urat, şi cu acest prilej, mulți ani de cântec, sănătate şi inspiraţie pentru a se menține la fel de tonică şi exuberantă.

Între Paul Surugiu - Fuego şi Mirabela există o relație specială de prietenie, dublată de dragostea pentru artă, pentru frumos.

Bazată pe reciprocitate şi dependenţă emoţională, pe respect şi echilibru, prietenia dintre cei doi artişti e mai mult decât ar putea descrie cuvintele. Iar atunci când o prietenie se naşte din dragostea pentru muzică, din puterea acesteia asupra vieţii, e cert că va dăinui peste ani.


Astfel a luat fiinţă legătura de colegialitate şi prietenie dintre Mirabela Dauer şi Fuego. Prietenia lor s-a legat în timp, ajungând astăzi să se concretizeze într-o colaborare.

Un duet care vorbeşte tocmai despre identitatea artiştilor, despre modul în care muzica prefigurează viaţa, trasând, pe acorduri de muzică veritabilă, direcţia şi identitatea artei, prieteniei şi a admiraţiei.

Cei doi au interpretat, în cadrul emisiunii, piesa “Priveşte-mă”, pe muzica lui Paul Surugiu, iar versurile aparţinându-i poetei Carmen Aldea Vlad. Melodia este inclusă pe cel mai recent material discografic editat de Fuego, dublul CD “O lacrimă de cântec”, lansat în cadrul turneului de primăvară din acest an.


Fuego i-a dedicat Mirabelei o melodie în primă audiţie,  tot de pe acest material discografic, o piesă plină de sensibilitate, pe versurile poetului George Ţărnea - "Scrisoare de bun rămas", muzica Paul Surugiu.


Colaborarea dintre cei doi va continua, ei având actualmente în proiect şi alte cântece. Totodată, prietenia lor va sta sub semnul muzicii şi al respectului pe care un artist ajuns la maturitate îl poartă pentru un punct de referinţă al artei pop româneşti, fiind un exemplu elocvent despre nobleţea pe care acest sentiment fără margini îl conferă omului, dăruind, tot prin sunete,  o sursă nesperată de inspiraţie, trăire, emoţie.

La mulţi ani, Mirabela Dauer!

Publicat de: Fan Club Fuego Romania 
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger