Copiii de la show-ul “Next Star” - îndrumaţi pe drumul muzicii de către FUEGO

    Fuego împreună cu Marcel Pavel, Mihai Morar şi participanţii “Next Star”

Glasul lui Fuego îi emoţionează pe cei mici!
Iată o filmare în care o fetiţă plânge atunci când îl ascultă pe artist!


Momentul în care transmiţi un mesaj printr-un cântec este probabil, cea mai înaltă formă de artă. 

Iar atunci când ştii, din perspectiva artistului, că acesta ajunge la sufletul oamenilor, al celor pentru care cânţi cu toată puterea, nu poţi decât să fii declarat un artist desăvârşit! Din acest punct de vedere cel puţin, şi din multe altele, FUEGO este un artist desăvârşit!

Prezent în studioul Antena 2, la emisiunea “Răi da’ buni”, moderată de Mihai Morar, alături de câştigătorii concursului de talente “NEXT STAR” şi de Marcel Pavel, Fuego a cântat o piesă în primă audiţie - “Iubire”, muzică şi versuri de Eugenia Carabut Andrieş, precum şi un fragment din balada sa - “Mi-e dor s-ajung acasă”, pe versurile poetei Carmen Aldea Vlad.


Astfel, interpretarea celei de-a doua melodii a stârnit o emoţie de nedescris în platou.

Pe fondul unei discuţii despre tinerii artişti, despre viitorul acestora şi, mai presus de toate, despre ce înseamnă spaţiul românesc, Paul Surugiu a pus toata simţirea sa în momentul în care a cântat, iar asta s-a transmis până dincolo de micul ecran.

Momentul inedit a fost acela când una dintre fostele concurente “Next Star”, Ştefania Ivanov, în vârstă de patru ani, a început să plângă, fără să mai poată fi oprită. Întrebată de către Mihai Morar ce a determinat-o să izbucnească în lacrimi, aceasta a afirmat, cu o sinceritate ingenuă: “MI-A PLĂCUT!”.

                                                           Fuego împreună cu Ştefania Ivanov

Deşi nu era neapărat nevoie de o astfel de confirmare, atunci când aceasta vine din partea unui suflet de copil, care nu poate mima ori juca emoţia, totul devine semnat la arhive.

Fără doar şi poate, glasul lui Fuego emoţionează!!!

Fuego împreună cu Omar Arnaout - câştigătorul "Next Star" 2013

Publicat de: Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com
www.fuegoromania.com 
www.fuego-noutati-fanclubfuegoromania.com
www.facebook.com/fanclubfuego.romania
Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

19 iulie 2013 la 09:33

Multi se lauda ca stiu sa cante ... putini insa fac acest lucru asa cum trebuie! Sa impresionezi un adult cu o piesa despre tara, e relativ usor, sunt multi plecati peste hotare si nu pot ramane indiferenti la astfel de cantece! Insa atunci cand un copil de cativa anisori plange la auzul unor versuri cum sunt cele ale melodiei "Mi-e dor s-ajung acasa", nu se poate trage decat o singura concluzie, la care, de altfel, multi dintre noi am ajuns demult: FUEGO este UNIC! Are o voce calda, o voce care transmite si versuri care merg direct la suflet!
Se pare ca si unii carcotasi si-au dat seama de asta, dovada fiind faptul ca Fuego a fost invitat pentru a doua oara, intr-un interval de timp destul de scurt, in emisiunea "Rai da' buni", moderata de Mihai Morar.
Desigur, surpriza placuta a serii a fost lansarea piesei "Iubire" (versuri si muzica: Eugenia Andries- Carabut), o piesa cu un sound putin diferit, dar care pastreaza clar amprenta Fuego si care vorbeste despre acelasi sentiment frumos, pe care el, artistul, stie sa il puna in valoare si mai mult: IUBIREA!

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger