Stela Enache - O viaţă închinată muzicii - "Fuego şi prietenii, la Familia Favorit", pe Favorit TV, sâmbătă, 11 mai 2013


"Timp, încotro mergi?
Spre ce meleaguri noi, grăbit, alergi?"

Către meleagurile neasemuite ale cântului s-a îndreptat, încă din copilărie, destinul celei ce a deschis "dimineţi albastre" în muzica românească, Stela Enache.

Un destin amplu, construit pe notele şi sunetele ce i-au servit drept inspiraţie şi care l-au definit ca fiind un tot demn, modest, sincer şi decent.

Fuego are onoarea să vi-o dezvăluie, printr-un interviu relaxat, pe Stela Enache.

Astfel, sâmbătă, 11 mai a.c., începând cu ora 21.00, în cadrul emisiunii "Fuego şi prietenii, la Familia Favorit" de pe Favorit TV, puteţi urmări o ediţie de colecţie în care veţi putea descoperi o altă formă a Stelei Enache.


Printre gânduri, poze şi tolbe de amintiri, artista va vorbi despre ceea ce a însemnat muzica în viaţa ei, despre fiorul care a determinat-o să se dăruiască pe deplin acesteia, despre suflet şi "prefeţe enigmatice" şi poate, mai presus de orice, despre relaţia specială pe care a avut-o cu Florin Bogardo, soţul şi prietenul ei, sprijinul şi maestrul ei, unul dintre compozitorii care a creionat identitatea artei româneşti.

Momente de arhivă memorabile, experienţe, fotografii şi poveşti cântate. Pe toate le veţi surprinde sâmbătă, alături de Fuego şi Stela Enache, la Favorit TV.

Sursa: Favorit TV

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger