O sărbătoare cu lumină, emoție și cântec împreună cu FUEGO


Se apropie sărbătoarea Învierii Domnului Iisus Hristos, cel mai important praznic de peste an, moment de împăcare cu sine și cu cei din jur. Nu e doar vremea în care, după 7 săptămâni de post, trebuie să fim mai buni și umili, ci timpul ce dezvăluie în noi bucuria și pioșenia, spiritualitatea și dorința de a dărui, dincolo de margini, clipe de seninătate.




În acest an, Sfintele Paști vin în mijloc de primăvară, într-o perioada în care natura s-a deschis și aduce cu sine Lumina și iubirea. Astfel că, în zilele de sărbătoare, împreună cu cei dragi, puteți urmări programe de televiziune din partea celui ce vă luminează sufletul pe tot parcursul anului, Fuego.




Acesta s-a gândit la cei ce îi urmăresc și îi apreciază activitatea și pentru ei, în zilele de hram luminat, va avea mai multe apariții în spațiul media. 

În seara de Inviere, pe 4 mai, începând cu ora 21.00, vă invită, împreună cu producatorul Valentina Herța, la o ediție specială a emisiunii “Fuego și prietenii, la Familia Favorit”, Favorit TV, acolo unde veți intra în atmosfera tainică a nopții pascale, unde veți putea revedea cele mai emoționante momente din cei 5 ani de emisie, cât și un interviu special realizat de cei doi, în care îi veți descoperi într-o ipostază emoționantă.


Duminică dimineață, 5 mai, începând cu ora 10.00, Fuego vă întâmpină zorii de zi sfântă, împreună cu Stela Enache la emisiunea “Ghiozdanul cu surprize”, difuzată de TVH2O, o ediție pentru toți cei care au suflet de copil și doresc să își reamintească de momentele tinereții, să se bucure împreună cu cei mici de minunile pe care viața le oferă.

Ulterior, la ceasul prânzului, îl veți redescoperi pe Fuego într-o emisiune portret, realizată de Aurelian Preda, de la ora 13.00, pe Etno TV, “Povești de viață” (Destine celebre), îl are în ziua de Paști, în prim plan, pe Paul Surugiu care devoalează parte din inima sa, din munca și sacrificiile pe care le-a făcut și le-a închinat celei ce i-a fost și îi este cea mai dragă pe acest pământ, muzica.


În a doua zi de Paști, pe 6 mai, îl puteți urmări pe Fuego în alte programe speciale. De la ora 13.00, va fi difuzată cea de-a doua parte a emisiunii “Povești de viață” (Destine celebre), pe Etno TV.


De la ora 15.00, Favorit TV va difuza concertul “Destin”. Două ore de muzică specială, atât ușoră cât și populară, concert susținut de artist în Basarabia, la Palatul Naținal, în luna octombrie a anului trecut, în care a sărbătorit 10 ani de cântec pe scena basarabeană, alături de cei mai importanți artiști ai Republicii Moldova.



Începând cu ora 19.30, în premieră, Paul Surugiu va realiza o ediție deosebită de sărbătoare, împreună cu Mirabela Dauer, la Antena 2, la show-ul “Răi da buni”, moderat de Mihai Morar. Fuego și Mirabela vor interpreta cele mai îndrăgite refrene ale carierei lor, precum și duetul realizat împreună, într-un regal al muzicii românești.




Seara, de la ora 22.20, postul public de televiziune TVR 2 va difuza spectacolul “Ce faci astă seară, tu?”, susținut de Fuego în cadrul turneului național de primăvară din 2010, pe scena teatrului “Mr. Ghe. Pastia” din Focșani. O poveste omogenă, cu aer burghez, cu raze de trecut și prezent în care se regăsesc valorile și coloanele sonore ale lumilor apuse și care surprinde veridic sufletul românesc în cântece de-odinioară.


Așadar, să aveți o sărbătoare cu lumină, emoție și cântec împreună cu cel ce arde și trăiește pentru muzică, Fuego.

Publicat de: Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com
www.fuegoromania.com
www.fuego-noutati-fanclubfuegoromania.com
www.facebook.com/fanclubfuego.romania
www.facebook.com/FuegoFanClubFuegoRomania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger