Fan Club Fuego Romania vă dorește un Paște Fericit alături de cei dragi!



Învierea Domnului este cea mai mare sărbătoare a creştinătăţii, un eveniment copleşitor pentru orice om, un mister care s-a petrecut acum două mii de ani, dar care continuă să fascineze întreaga făptura umană, este o realitate care se transmite din generaţie în generaţie, de la un secol la altul, ca un izvor de apă vie. Întruparea şi Învierea Fiului lui Dumnezeu sunt fundamentale pentru însăşi viaţa noastră, pentru că reprezintă temeiul mântuirii.

Suntem neputincioşi să cuprindem, în cuvinte şi cu raţiune, minunea în sine. Exemplul cel mai grăitor al tainei praznicului sunt valurile numeroşilor creştini care iau parte la această sărbătoare a bucuriei, a împăcării şi  a luminii.  

Dragii noștri, haideți să ne bucurăm împreună de Invierea Domnului Iisus Hristos, alături de cei dragi  sau cu gândul la aceia care ne-au dăruit necondiţionat prietenia, oferindu-ne acele amintiri care ne conving şi ne dau certitudinea în  sentimentele lor curate şi sincere.

Multe dintre ele, devin o parte din noi şi, prin frumuseţea, inocenţa şi farmecul lor, ne vieţuim existenţa, încercând să dăruim, la rândul nostru, în egală măsură, cu aceeaşi simplitate şi bucurie. 

Lumina Sfântă să vă încălzească sufletele și casele cu multă pace, sănătate și iubire, să vă călăuzească paşii în viață pe drumul cel bun.
Vă mulțumim tuturor celor care ne sunțeti alături, atât nouă cât și artistului Fuego, și vă mulțumim pentru prețuirea purtată acestuia!

Îi mulțumim, cu această ocazie, artistului Fuego pentru că ne-a dăruit o primăvară plină de iubire, un început de an plin de surprize plăcute, care ne-a încărcat sufletele cu dorinţa, încrederea şi bucuria de a-l urma... în proiectele viitoare.

Pentru Fuego, suntem siguri că, cea mai frumoasă dovadă a prieteniei o reprezintă dragostea cu care îl înconjurăm zi de zi, mulțumindu-i, prin mesajele noastre, prin prezența în sălile de spectacol, acolo unde suntem în armonie perfectă cu artistul, prin muzica lui. Nu trece o zi fără să ne îndreptăm gândul spre el, cu căldură, sinceritate şi prietenie, în virtutea făgăduinţei noastre univoce de a-i fi alături, cu toată dragostea noastră! 



Fan Club Fuego Romania urează, atât artistului Fuego cât și tuturor celor care-i sunt alături, celor care-i apreciază și-i urmăresc activitatea,  un Paște Fericit şi la mai multe zile... pline de iubire, speranţă, veselie şi zâmbete! Viaţa e frumoasă dacă o vezi şi o înţelegi aşa şi, mai ales, dacă alegi s-o trăieşti frumos şi cu oameni "frumoşi"! 

Vă mulţumim pentru tot ceea ce faceţi pe acest Fan Club, pentru statornicia voastră, pentru consecvenţă, răbdare şi înţelegere faţă de aceia care încearcă să vă răspundă aşteptărilor, întrebărilor, dar, mai ales, dorinţelor! 

 Să fiţi sănătoşi, să iubiţi şi să fiţi iubiţi, pentru că “Iubirea înfloreşte...” pentru toţi aceia care iubesc... cu sufletul, adevărat şi curat, învăluindu-i în culoare, zâmbete, flori şi lumină.

Bucuraţi-vă, prieteni, de această sfântă sărbătoare, de viaţă, alături de o mamă, de un tată, de fraţi şi prieteni, de oricine vă calcă pragul pentru a petrece câteva momente cu voi!

Prieteni, astăzi în "Vinerea Mare" sau "Vinerea Patimilor", vă adresăm, din suflet, toate gândurile noastre de pace şi prietenie, şi vă dorim să petreceți sărbătorile pascale înconjurați de zâmbetele şi dragostea celor dragi.

Bucuraţi-vă şi dăruiţi bucuria voastră celor din jur şi lăsaţi-vă duşi de valul iubirii. 

Vă urăm un Paște Fericit! 
Lumina sfântă să vă aducă multă sănătate și încrederea în mai bine.


Sărbători Fericite!
Fan Club Fuego Romania

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger