FUEGO invitat al emisiunii "Ghiozdanul cu surprize" – TVH2.0, 05.05.2013





În ziua Sfintei Sărbători de Paşti, Fuego și Stela Enache au fost oaspeții copiilor în platoul emisiunii "Ghiozdanul cu surprize", transmisă de postul TVH2.0, emisiune moderată și realizată de talentata actriță Carmen Fulger Roșca.

Cele mai frumoase piese muzicale din repertoriul celor doi artişti au fost interpretate în faţa grupei permanente şi a micuţilor fideli din faţa televizoarelor.

Grupul "Mlădiţe Ilfovene", condus de cunoscuta interpretă de muzică populară Mărioara Man Gheorghe, a fost prezent în platou, aducând vestea cea bună în cântecul "Hristos a înviat!".

"Mântuitorul a înviat!" a fost şi mesajul în vers al copiilor de la grupa permanentă.
Nu a lipsit nimic, cadourile au fost pregătite, Fuego le-a împărțit copiilor CD-uri, iar bucuria sărbătorii a fost deplină.

Întâlnirea dintre reprezentanţii celor două generaţii s-a concretizat şi prin dialogul dintre cei doi artiști și "Curiosul" Antonio, care și-a manifestat şi măiestria de dansator, talentul său muzical fiind deja recunoscut. Antonio este olimpic la şcoală dar şi un "artist total", aşa cum l-a numit Fuego.


Dragi prieteni,

vă invităm să urmăriţi înregistrarea acestei emisiunii, în care artistul Fuego i-a încântat, atât pe micuții prezenți în platoul emisiunii, cât și pe telespectatorii TVH2.0, cu trei piese, alese din cel mai recent material discografic, “O lacrimă de cântec”, un album dublu CD (primul din cariera sa), lansat în cadrul Turneului naţional de primăvară, desfăşurat în luna martie a.c., care cuprinde un buchet de 32 de piese, compuse din suflet pentru publicul său:


"O casuţă la marginea satului" - Muzica/Versuri: Marina Voica


"Pălărie nouă" în duet cu formaţia ProBachus- Muzica/Versuri: Eugenia Carabut Andrieş


"Povestea acordeonului" - Muzica: Paul Surugiu (Fuego), Versuri: Elena Răileanu


Publicat de: Fan Club Fuego Romania

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger