FUEGO, JOLT KERESTELY şi-un pian “vor lumea a schimba” - “Atenţie, se cântă!”, TVR 2, 11 mai 2013


În după-amiaza zilei de sâmbătă, 11 mai 2013, Jolt Kerestely a fost invitatul omagiat al emisiunii "Atenţie, se cântă!", difuzată de TVR 2 și prezentată de Horia Moculescu şi Alexandra Velniciuc.

Printre invitaţii maestrului s-a numărat şi Fuego, cel care îi încununează cariera prin interpretarea ultimelor piese ce au apărut ca o confirmare a vieţii trăite în întregime pentru muzică. Conlucrarea dintre cei doi s-a născut în urmă cu mulţi ani, la începutul carierei lui Paul, moment în care Jolt Kerestely i-a acordat o şansă artistului descoperind potenţialul său şi investind în el încredere şi determinare.

"Povestea pianului" - Muzica: Jolt Kerestely/Versuri: Carmen Aldea Vlad


Această legătură s-a perpetuat în timp, iar în urmă cu un an, cei doi, împreună cu îndrăgita poeta Carmen Aldea Vlad, au început să conceapă un album de suflet, o bijuterie componistică şi interpretativă, un album de autor, ce va fi lansat în acest an, în luna iunie.

Fuego a interpretat în emisiune piesele:

"Anii mei, flori de tei"- Muzica: Jolt Kerestely/Versuri: Carmen Aldea Vlad


"De câte ori iubesc" - Muzica: Jolt Kerestely/Versuri: Carmen Aldea Vlad


"Covor de lacrimi" - Muzica: Jolt Kerestely/Versuri: Carmen Aldea Vlad



"Steaua mea" - Muzica: Jolt Kerestely/Versuri: Viorela Filip


Aceste cântece au primit, în luna martie, premiul pentru compoziţie la secţiunea de muzică jazz/pop, pentru un grupaj de melodii, din partea Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România.

Alături de Fuego, în platou, au fost prezenţi şi Carmen Aldea Vlad, autoarea versurilor care îl descriu, prin note scuturate şi zări amestecate cu soare, cel mai veridic pe maestru, corul “Sunetul muzicii” condus de Cristina Manoliu Săvulescu, carismatica actriţă şi interpretă Crina Matei şi Marius Flavian, câştigătorul trofeului “Aurelian Andreescu” cu piesa “Copacul”, compusă de Jolt Kerestely.


Articol semnat de Asociaţia Culturală "Regal D'ART"

Fan Club Fuego Romania îi urează un sincer "La mulţi ani!" maestrului Jolt Kerestely.


Publicat de: Fan Club Fuego Romania
Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

21 iulie 2013 la 19:25

"De cate ori" un compozitor cu renume, asa cum este Jolt Kerestely, intalneste un artist cu voce calda, asa cum este Fuego, "se aprinde steaua" creatiei, iar rezultatul nu poate fi decat o melodie ce va "lumina" vietile iubitorilor de muzica buna, care "doresc sa creada" ca inca mai exista slagare!!! Felicitari pentru colaborare! Asteptam materialul discografic!

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger