FUEGO - Scrisoarea deschisă pentru fani, cu ocazia sărbătorilor pascale




“Dragii mei,

aș putea să vă transmit urări complexe, îmbrăcate în cele mai sensibile și nobile cuvinte. Prefer, de această dată, să fiu cu gândul alături de voi atunci când, în noaptea tainică a Învierii Domnului, veți lua lumina sfântă și veți împărtăși bucuria de a vă afla alături de cei dragi, la masa de sărbătoare, nutrind cele mai sublime sentimente.

Nu este o perioadă în care trebuie să fim mai buni, mai calzi ori mai înțelegători. Trebuie doar să avem capacitatea de a vedea că liniștea sufletească impune o stare specială, care zăvorăște înțelepciunea, că iertarea devine un simbol al trăirilor noastre și că undeva, uitată într-un colț de lume, ori într-o parte neasemuita de senzații, se află pentru noi, iubirea.

Vă doresc pe această cale să vă petreceți serbările pascale într-un peisaj în care să vă regăsiți pe deplin, să ascultați muzica ce vă definește, să vă înconjurați de oamenii care reprezintă pentru voi simboluri de viață și să adunați toate amintirile frumoase pentru a descoperi esența lumii și, nu în ultimul rând, substanța voastră lăuntrică.




De asemenea, aceste momente emblematice, în care toate lucrurile capătă valențe sacrale, să stea drept pecete pentru clipele pe care, cu drag, le vom rememora în timpul albit de doruri, care ne vor individualiza și vor arăta că, pentru noi, nu e nevoie de niciun motiv clar pentru a trăi cu pasiune, pentru a crede și pentru a simți că însăși viața nu are criterii de indentificare.

Mulțumirile mele se îndreaptă către voi pe această cale, pentru toate mesajele pe care mi le-ați transmis prin intermediul fan-cluburilor ce îmi poartă numele și pentru gândul sincer, venit din partea voastră, pe care îl port în permanență alături de mine.

Tocmai de aceea vă pregătesc surprize și noi proiecte, care vă includ și pe voi, pentru că voi sunteți, după cum am afirmat de fiecare dată, sensul existenței mele artistice, oferindu-mi inspirație și echilibru, fiind alături de mine, dezinteresat, în drumul acesta haotic, căci fără doar și poate, prietenia e simbolul înțelepciunii, e lumină și tihnă. E liniște! Și asta îmi doresc să vă fie în suflete la aceste sărbători!

Paștele să vă fie luminat!"

Cu aleasă prețuire, Paul Surugiu-Fuego

Publicat de: Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com 
www.fuegoromania.com 
www.fuego-noutati-fanclubfuegoromania.com
www.facebook.com/fanclubfuego.romania
www.facebook.com/FuegoFanClubFuegoRomania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger