FUEGO face spectacol la "O dată-n viaţă", vineri, 17.05.2013, pe TVR 1

  


Artiştii îşi conturează, prin natura fiinţei lor, noi identităţi, noi imagini, având capacitatea de a se reinventa şi de a configura noi ipostaze, în concordanţă cu firea şi genul abordat.
Există modalităţi diferite de exprimare pentru fiecare, dar atunci când ideea, voinţa şi talentul găsesc mediul propice pentru a se desfăşura, nu poate rezulta decât spectacol. 


Pe acest concept s-a fundamentat şi emisiunea "O dată-n viaţa", care s-a născut dintr-o viziune inedită a omului de televiziune Titus Munteanu, ce a fost ulterior montată şi aplicată de o echipă de profesionişti, condusă de Elise Stan. Show-ul reuşeşte, de peste 5 ani, să îmbine spectacolul cu muzica populară, tradiţiile şi valorile autentice, cu arta pe care personalităţile invitate au reformulat-o, într-o manieră proprie, păstrându-le pe toate nealterate.



Astfel, în ediţia de vineri, 17 mai, începând cu ora 21.00, pe TVR 1, emisiunea "O dată-n viaţă", moderată de Iuliana Tudor, are onoarea să îl prezinte pe Fuego într-o ipostază specială. O experienţă pe care acesta a trăit-o pentru prima dată, reprezentând în show zona Olteniei, împreună cu doamna cântecului popular oltenesc, Steliana Sima.


Alături de el, printre concurenţi se vor afla şi îndrăgita Ozana Barabancea, artist liric şi o prezenţă exuberantă, care va reprezenta zona Ardealului, fiind acompaniată de preotul Cristian Pomohaci, precum şi solistul Alin Pascal, care v-a aduce în studio cântecul maramureşean cu Lupu şi Cornelia Rednic.

În cadrul emisiunii, Paul Surugiu v-a pregătit mai multe surprize. Printre acestea se numără şi un duet special realizat împreuna cu Ozana, inspirat din piesa "Cine scârţâie fântâna" interpretată iniţial de Tiberiu Ceia şi preluată ulterior şi de Paul.

De asemenea, un alt moment deosebit va fi acela în care Fuego v-a interpreta, într-o manieră proprie, duioasă,  apreciată de toţi cei prezenţi, o piesă monunentală din repertoriul uneia dintre cele mai pregnante figuri ale întregului tablou muzical românesc, Ioana Radu. Cântecul “De la moară pân’la gară” va fi readus în atenţia colectivă de către Fuego, care nu a pus în interpretare doar tehnică şi emoţie, ci si o parte din sufletul său, aducând astfel, un omagiu doamnei distinse a artei populare româneşti, Ioana Radu.

Finalul emisiunii îl va prezenta pe Fuego împreună cu maestrul Nicolae Botgros, care vor completa întreaga desfăşurare de forţă artistică cu o bijuterie populară, reorchestrată virtuos de maestru şi transpusă măiestuos de către Paul, balada "Dor, mă dor, ochii, mă dor".

Urmăriţi aşadar, vineri, 17 mai, de la ora 21.00, postul public de televiziune pentru un spectacol cum doar “o data-n viaţă” vă este dat să priviţi.

Asociaţia Culturală "REGAL D'ART"

Publicat de: Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger