FUEGO - Selecţiuni din concertul de primăvară "O lacrimă de cântec", Constanța, 20 martie 2013 - difuzate de Favorit TV, în emisiunea “Fuego și prietenii, la Familia Favorit”, sâmbătă, 30 martie 2013



Turneul "O lacrimă de cântec" a debutat pe 20 martie 2013, la Constanţa. Fuego a deschis seria concertelor sale tradiţionale de primăvară, cu o nouă înfăţişare şi un concept diferit.

Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa a răsunat pe acordurile celor mai noi cântece ale artistului, care şi-a lansat, în premieră, dublul CD "O lacrimă de cântec".

Materialul cuprinde 32 de cântece, realizate în ultimii doi ani, şi prezintă, în versuri şi linii melodice, un fir al celor mai nobile trăiri.

Fuego şi-a delectat fanii cu momente inedite, iar aceştia nu au ezitat să-i ofere clipe memorabile şi să-l răsplătească cu aplauze.

Pe parcursul celor două ore, care au îmbinat emoţiile şi umorul cu iubirea, cei prezenţi au putut fredona cele mai îndrăgite şi cunoscute refrene, interpretate în variantă acustică, alături de chitaristul Robert Caloian, precum şi piesele ample, de dragoste, compuse chiar de Paul Surugiu - Fuego ori de maestrul Jolt Kerestely, care au completat decorul proaspăt, starea de primăvară, povestea despre iubire, cântată şi simţită pe deplin.

Turneul a continuat și în alte oraşe ale ţării, prilej de reîntâlnire cu toţi cei care îi ascultă şi apreciază muzica artistului inimilor, care vine cu emoţii în buzunar şi transmite, prin cântec, cel mai de preţ sentiment al sufletului uman - dragostea.

Vă invităm să urmăriți selecțiuni din spectacolul “O lacrimă de cântec” de la Constanța, difuzate de Favorit TV, în emisiunea “Fuego și prietenii, la Familia Favorit”, sâmbătă, 30 martie 2013.






Foto: Roxana Atudorei
Publicat de: Fan Club Fuego Romania
http://www.fanclubfuegoromania.com/
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger