FUEGO a schimbat opt costume în două ore de spectacol, Ziarul “Libertatea”, 04 aprile 2013



 

Pentru un artist, o parte importantă a imaginii pe care acesta o afișează în fața publicului, pe lângă proiectele muzicale și integritate, o reprezintă vestimentația pe care alege să o poarte pe scenă.


Astfel, în cadrul turneului său de succes “O lacrimă de cântec”, încheiat săptămâna trecută, Fuego a schimbat opt ținute ample, lucrate manual și create special pentru el de către designerul care îl consiliaza și îi concepe ținute de la finalul anului trecut, Doina Levintza.


 Foto: Ana Maria Halalai

Creatoarea a realizat conceptul și ținutele pentru concertele din acest turneu a lui Fuego. Ideile și vestimentațiile făurite atât de armonios de Doina Levintza pentru Fuego au impresionat prin rafinament, prin detaliile și accesoriile prețioase, prin stil, simplitate și prin nuanța excentrică de avangardism.

 Foto: Ana Maria Halalai

Cu bun gust, cu o pată aristocrată, “doamna modei românești”, un simbol al profesionalismului și al verticalității, a creionat pentru Fuego o serie exclusivistă de ținute care îl reprezintă pe deplin, din materiale fine, cu broderii și imprimeuri complexe.

Colaborarea dintre cei doi s-a născut în urma unor viziuni pe care amândoi le-au avut, simțind că trebuie să le pună în aplicare. Manopera, expresivitatea, finalitatea figurii, peisajul în sine, arată că Fuego și-a găsit identitatea din punct de vedere vestimentar și că Doina Levintza este cea care, prin ținute speciale, îi poate completa armonios actul artistic.

Foto: Ana Maria Halalai

Și pentru că arta e poezie a muzicii și a vieții și destinul său pe acest pământ, Fuego vă pregătește un nou cadou, împreună cu ziarul “Libertatea”, un buchet de “Trandafiri în dar” , un album cu 14 din cele mai îndrăgite piese ale artistului, menite pentru a aduce un sentiment cald într-o primăvară schimbătoare.

Foto: Ana Maria Halalai

Albumul-eveniment "Trandafiri în dar" vorbește despre interpretul Fuego, un romantic desăvârșit de glasul său, căruia florile, iubirea, lumina, natura îi sunt surse de inspirație și care a strâns în acest material toată simțirea sa, din anotimpul în care iubirea înfloreşte acum, cu lacrimi de cântec, înmiresmat de candoarea şi fragilitatea emoţiilor dezgheţate.


 Foto: Ana Maria Halalai

De asemenea, atât în magazinele de specialitate, cât și pe site-ul www.euromusicstudio.ro, puteti găsi ultimele două materiale lansate de Paul Surugiu, dublul CD "O lacrimă de cântec", o colecție de 32 de piese noi, două povești de dragoste, precum și DVD-ul "Un suflet românesc în cântece de odinioară", care prezintă spectacolul "Ce faci asta seară, tu?" susținut în 2010, în cadrul turneului de primăvară.

 Foto: Ana Maria Halalai

Sursa: Ziarul "Libertatea"

Publicat de: Fan Club Fuego Romania
http://www.fanclubfuegoromania.com/
Share this article :

+ comentarii + 2 comentarii

Ana Maria
7 aprilie 2013 la 09:02

Intreaga sa imagine ar trebui sa fie un model pentru toti artistii care se respecta si care respecta publicul! Atunci cand mergi la un spectacol, totul trebuie sa iti incante privirea si auzul: decor, costume, voce, artistul in totalitate! De aceea este printre putinii artisti cu spectacole cu casa inchisa, de aceea oamenii platesc bilet sa il vada, de aceea lumea ii cumpara cd-urile originale! Pentru ca atat timp cat respecti publicul, publicul te va respecta inzecit!

Anonim
11 aprilie 2013 la 19:33

PAUL FUEGO ESTE ARTISTUL TIMPURILOR STRAVECHI CARE STIE SA-SI RESPECTE PUBLICUL IUBITOR DE MUZICA ROMANTICA, SENSIBILA DE O VALOARE ARTISTICA INCONFUNDABILA.TINUTA SCENICA , FRUMUSETEA CHIPULUI SHARMUL TINERESC,ARMONIA GLASULUI SAU DECORUL ,COREGRAFIA REGIA ETC...TOATE IN DEFINESC PE FUEGO ,ARTISTUL INIMILOR ROMANILOR DE PRETUTINDENI.CU MULTA STIMA SI RESPECT SI O VIATA FERICITA PETRO.

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger