FUEGO - “O lacrimă de cântec” - un nou album, 32 de cântece, o nouă înfăţişare, un singur suflet românesc - FUEGO!

FUEGO - “O lacrimă de cântec” - un nou album, 32 de cântece, o nouă înfăţişare, un singur suflet românesc


În exclusivitate, pentru toţi admiratorii lui Fuego, vă prezentăm coperta albumului “O lacrimă de cântec”, album ce va fi lansat pe 20 martie 2013, la Constanţa şi, ulterior, în toate oraşele în care va poposi turneul ce poartă acelaşi nume.

Dublul CD “O lacrimă de cântec” reprezintă toată activitatea muzicală din ultimii doi ani a lui Paul Surugiu, de la ultimul său album “Lacrimi”, editat în 2011 şi adună, în două poveşti, un mănunchi de 32 de cântece, de linii melodice sensibile şi creaţii ample.


Iată ce afirmă Fuego cu privire la noul său material discografic:
“Mi-am propus, prin acest album, să vă ofer o clipă de sinceritate, o împletire de versuri şi linii melodice aşezate armonios, făurite pentru a readuce un moment de normalitate, de esenţă şi tihnă.


Trecând prin mai multe stări, momentele şi imaginile pe care fiecare piesă, care ascunde-nlăuntrul său o poveste unică, le creează, sunt un ceas de tăgadă în nebunia zilnică, o lumină sortită veşniciei în chip, inimă şi gând, un foc nestins ce dăinuie într-o sublimă lacrimă… "O LACRIMĂ DE CÂNTEC".”  

De asemenea, la finalul lunii martie, va fi lansat şi DVD-ul “Un suflet românesc în cântece de odinioară”, care va prezenta spectacolul extraordinar susţinut de Fuego în 2010, pe scena Teatrului “Mr.Gh.Pastia” din Focşani.

DVD-ul este realizat de casa de discuri “Euromusic Cluj Napoca” împreună cu echipa emisiunii “Familia Favorit”, producator Valentina Herţa şi aduce în prim plan lumea de altădată, un basm ritmat din perioada interbelică, cu parfum de reverenţe şi curtoazie, surprins dulce-amărui în palmele bijuteriilor muzicale pe care Fuego le interpretează alături de grupul "Anatoly" din Braşov.

O poveste omogenă, cu aer burghez, cu raze de trecut şi prezent, în care se regăsesc valorile şi coloanele sonore ale lumilor apuse şi care surprinde veridic sufletul românesc în cântece de-odinioară.


“Casă a sufletului meu este cântecul românesc, cu horele-i alegorice, cu doinele, romanţele, melodiile nemuritoare, împovărate de lacrimi, de glas şi iubire, de vers şi joc, asupra căruia timpul şi-a aşezat duios amprenta.
Iubesc România, cu văile şi codrii parfumaţi, cu ai săi Carpaţi semeţi, răsfiraţi printre nori, ce servesc drept acoperiş al unei lumi fascinate de poezia neamului, de arta autentică, de piesele vechi şi reinterpretate. Vă dăruiesc, prin acest spectacol, un fragment din acea lume, o parte din inima mea şi inima generală a românului.”  
Paul Surugiu - Fuego

Publicat de: Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger