“În câteva ore revenim pe ecran! Vă prezentăm oameni valoroși, tinere talente și muzică ce merge fix la suflet! ”, Familia Favorit, 16 august 2015

“În câteva ore revenim pe ecran! 
Vă prezentăm oameni valoroși, tinere talente și 
muzică ce merge fix la suflet! ”, 
Familia Favorit, 16 august 2015


În câteva ore revenim pe ecran! Momente inedite v-am pregătit și ne place atunci când vă prezentăm oameni valoroși, tinere talente și muzică ce merge fix la suflet! În seara aceasta, veți urmări prima parte a emisiunii pe care am dedicat-o Sfintei Marii, cu nume importante și cu piese pe care știm că le iubiți din repertoriul moderatorului nostru, Paul Surugiu – Fuego.


Pentru că atunci când vrem să naștem o stare, de orice fel, avem nevoie de motive, care să ne ambiționeze. Așa-i în viață. Motivele sunt cele care ne ghidează. Și noi suntem la fel. Găsim de îndată un motiv pentru a petrece și pentru a vă dărui divertisment de cea mai bună calitate. 


Nu-i foarte spectaculos, în schimb e cu oameni care-au realizat ceva, care trebuie arătați și premiați și ascultați atât timp cât îi mai avem printre noi, fie că sunt pe val sau nu, fie că e muzică ușoară ori populară.




Așadar, nu ne ratați surprizele! De la ora 20.00, pe Favorit TV!
Favorit TV
16 august 2015


Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger