„ Peste 70 de artiști iubiți și aproape 100 de ore de emisie, săptămână de săptămână”, Familia Favorit, 24 septembrie 2015

„Peste 70 de artiști iubiți și aproape 100 de ore de 
emisie, săptămână de săptămână”, 
Familia Favorit, 24 septembrie 2015


Toamna e anotimpul recunoașterilor, al împlinirilor, al roadelor și-al culorilor. Într-un peisaj roditor, toamna ne vindecă, ne împlinește, ne duce mai departe și ne liniștește. Bine ai venit, dragă toamnă!
E vremea să culegem roadele. Într-un an întreg în care am acordat trofee de excelență ARTĂ PENTRU ETERNITATE, am strâns recoltă bogată. Peste 70 de artiști iubiți și aproape 100 de ore de emisie, săptămână de săptămână. De ce? Pentru că nu-i rușinos să fii român și să te mândrești cu asta., chiar și așa, cu toate neajunsurile tale. Și poate cel mai important este să te bucuri și să cunoști munca celor din același neam cu tine! Ajută la evoluție!


Duminica aceasta muzica-i regina, urmărindu-i pe rând, cu piese noi, pe Ianna, Distinto, Margareta Clipa, FUEGO, Natalia Guberna și mulți dintre cei pe care i-ați urmărit în ultimele săptămâni. Merită să ne așteptați cu noi producții unice!
Și pentru că v-am promis că în fiecare postare vă spunem ceva, astăzi venim cu o recomandare. Poate că nu mai e la modă, poate că nu mai e timp și nici interes major, în schimb FAMILIA FAVORIT vă recomandă astăzi două volume pe care-i musai să le dețineți și la fel de important este să le citiți, pentru că-s o cărămidă importantă a culturii contemporane.


Una dintre ele este cartea anului 2012, scrisă de un intelectual de seamă, Andrei Pleșu – PARABOLELE LUI IISUS. ADEVĂRUL CA O POVESTE, iar cea de a doua este o carte contemporană de poezie scrisă de nimeni altul decât MARIUS TUCĂ – AM SĂ TE IUBESC PÂNĂ LA SFÂRȘITUL LUMII!


Favorit TV
24 septembrie 2015


Postat de:
Familia Favorit
24 septembrie 2015
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger