FUEGO - “Toamna asta vă pregătesc surprize”, FUEGO MUSIC Official, 1 septembrie 2015

FUEGO - “Toamna asta vă pregătesc surprize”, 
FUEGO MUSIC Official, 1 septembrie 2015


„A venit toamna! Calendaristic cel puțin și v-aș zice să-mi acoperiți, asemeni lui Nichita, inima cu ceva. Desigur, ea e acoperită cu recunoștință pentru voi, dar mi-aș mai dori răbdare pentru noi toți. Credeți că mai au oamenii răbdare? Câteodată am impresia că nici lumea nu mai are tihnă și pornește la goană fără să ne dea șansa să ne mai tragem sufletul.


Eu mi-s și ardelean molcom, dar parcă ar trebui să mai cumpărăm sau să cerem cuiva niște răbdare pentru toate. Pentru a asculta, pentru a cânta un cântec, pentru a spune o vorbă bună, pentru a aștepta sau pentru a face lucrurile încet, dar cu profesionalism. Nu cred că-i ceva ideal și nici prea romanțat nu e. Avem nevoie de răgaz pentru a ne gândi la noi și pentru a lăsa puțin garda jos, fără să ne mai pese de nimic câteva clipe.


Așadar, toamna asta eu vă pregătesc surprize. Avem și cântece noi, unele din ele chiar de neuitat, și un turneu despre care vom povesti toată perioada, apariții, spectacole și chiar la finalul ei, și un dvd de colecție. Deci, toamnă bogată! Zi frumoasă vă doresc pe ritm de... chitară!”
Paul Surugiu - Fuego
1 septembrie 2015


Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger