„ Frații de peste Prut vor veni să ne cânte, așa cum e tradiția”, Familia Favorit, 18 septembrie 2015

„ Frații de peste Prut vor veni să ne cânte, așa cum e tradiția”, 
Familia Favorit, 18 septembrie 2015


Spectacolul se face cu măsură și decență. E un principiu care nu-i tocmai sinonim cu televiziunea, dar e de căpătâi dacă îți dorești să construiești emisiuni ce vor rămâne în timp. Și noi avem acest feeling, că producția noastră e cea care poate răzbate peste vremi. Nu pentru vreo glorie anume. Nu tindem către asta și mai avem mult de muncă, dar în schimb avem ceva ce nu au alții. Simplitatea și-un spectacol în care muzica-i vedeta.


Așa va fi și duminica aceasta. Frații de peste Prut vor veni să ne cânte, așa cum e tradiția. Aduc și folclor și muzica tradițională și chiar balade pop. Alături de ei, într-un moment emoționant, îi vom avea și pe băieții de la DISTINTO, cei care-au mai fost la noi în emisiune și care-s talentați, modești, având voci una și una. Nu trebuie să-i ratați!



Cum nu trebuie să-i pierdeți nici pe Fuego și Valentina Herța. Cea din urmă are surprize de format, iar primul va cânta piese pe care nu le-ați mai ascultat de ani de zile la noi în emisiune. Să aveți zi frumoasă!
Favorit TV
18 septembrie 2015


Postat de:
Familia Favorit
18 septembrie 2015
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger