FUEGO, "Artist al Poporului". Afla cum a primit acest onoriu - Interviu telefonic acordat in exclusivitate Ziarului Oval pe www.ziaruloval.ro, 29 august 2012

Muzica lui Fuego (Paul Ciprian Surugiu) este apreciata atat in tara cat si in afara. Salile de concerte sunt pline, biletele sunt epuizate in primele zile si melodiile sunt fredonate de toti spectatorii, indiferent de varsta. Oamenii ii asculta muzica, il apreciaza pentru mesajul si emotiile transmise pe scena si il asteapta de fiecare data cu bratele deschise. Cu toate acestea nimic nu l-ar diferentia fata de restul artistilor din Romania cunoscuti peste hotare. Cu totii canta pentru public, traiesc pentru public, simt pentru public. Si totusi, cantaretul a reusit sa se detaseze. Nu prin schimbarea stilului, nu prin campanii de publicitate agresive, nu prin scandal. A inteles ca nu poti fi apreciat de toata lumea, dar a stiut sa ii recompenseze pe cei care au fost alaturi de mesajul cantului sau. Drept rasplata, Fuego a fost declarat “Artistul Poporului” in Republica Moldova.
Datorita popularitatii sale, cantaretul a fost investit de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu titlul de “Artist al Poporului”, printr-un decret oficial. Si daca va intrebati ce temei constitutional are aceasta hotarare, Art. 88, Lit. A din Constitutia Republicii Moldova si legea cu privire la distinctiile de stat ale Republicii Moldova i-au permis presedintelui Nicolae Timofti sa ii acorde titlul onorific. Acest dar a venit “in semn de inalta apreciere a meritelor deosebite in dezvoltarea artei muzicale, pentru activitatea de creatie si contributie la promovarea valorilor culturale nationale”.
Despre cum a primit aceasta veste si despre ceea ce reprezinta un astfel de titlu in cariera sa, dar si despre planurile de viitor ale artistului, va invit sa ascultati un interviu telefonic acordat in exclusivitate Ziarului Oval pe www.ziaruloval.ro:

 

Sursa: Ziaruloval

 

 

Mesaje primite pe pagina de Facebook Fan Club Fuego Romania:


Daniela Idiceanu spunea...


UN INTERVIU FOARTE FRUMOSSI EMOTIONANT !FELICITARI PAUL PT.TITLUL DE ARTIST AL POPORULUI SI MULT SUCCES IN NOILE TALE PROIECTE!!!


Viorela Ioana Miu spunea...


FELICITARI, Paul!! Meriti din plin acest premiu..nu numai in Republica Moldova, dar si in Romania.. din pacate la noi in tara adevaratele valori se recunosc prea tarziu.. inca o data FELICITARI si mult, mult SUCCES in viitor,!! continuu ca si pana acum .. nu te lasa ranit de OAMENII RAI !! PUBLICUL tau este alaturi de tine si te iubeste!!


Maria Cira Ichim spunea...


Plin de emotie si sensibilitate acest interviu al lui Paul. "Dai Doamne Viata sa poata canta". Doresc din suflet ca acest titlu sa nu fie acordat numai in Moldova. Merita indiscutabil acest titlu si in Romania Paul.

 

                                                                
Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

COLACEL CARMEN
13 septembrie 2012 la 18:36

Felicitari,ai meritat acest premiu,pentru ca Dumnezeu are grija de omul cu suflet mare!

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger