O săptămână până la concertul Irina Loghin si Fuego - Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta, 20 August 2012, ora 20.00

Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanta (CCS) se pregăteşte, deja, să-şi întâmpine publicul cu noi spectacole menite să însenineze chipurile celor care iubesc teatrul şi muzica. Până la deschiderea stagiunii teatrale, programată pe 24 septembrie, instituţia îi aşteaptă pe cei care îndrăgesc muzica populară la emoţionantul concert „Casa părintească nu se vinde”, susţinut de Irina Loghin şi Fuego, în această lună. Cei care nu şi-au achiziţionat încă bilete pentru recitalul programat pe 20 august, de la ora 20.00, trebuie să se grăbească, deoarece a mai rămas o săptămână până la întâlnirea de suflet cu „Mama şi fiul”. Tichetele se pot achiziţiona de la sediul CCS, la preţurile de 35 şi 40 de lei.
În această formulă, deosebit de îndrăgită de publicul din întreaga ţară, Irina Loghin şi Paul Surugiu, alias Fuego, au mai cântat şi anul trecut, pe scena CCS, dar şi în urmă cu patru ani, când au fost pentru spectatorii de la malul mării… „Mamă şi fiu”.


Sursa: telegrafonline
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger