Scrisoare de la FUEGO


Dragii mei,

cu emoție îmi aştern aceste gânduri către voi, pe o bucată de suflet.
Voi sunteți raţiunea existenţei mele, iar spiritul meu creator, pasiunea mea pentru cântec şi vers izvorasc tocmai din dragostea şi aprecierea manifestată de voi în mesajele şi cuvintele frumoase pe care mi le transmiteţi.
Inspiraţia mea, determinarea şi dorința de a fi mai bun, pentru voi, fanii şi admiratorii mei, şi implicit pentru esenţa cântecului şi a artei, își are rădăcinile în aprecierea voastră. Şi vă mulţumesc deschis pentru asta!
Deși reuşitele mele se datorează muncii şi norocului meu, acestea nu ar fi putut fi înfăptuite fără sprijinul, suportul moral şi iubirea necondiţionată pe care le primesc în orice moment şi care sunt sursa activității mele.
Vă mulţumesc totodată că îmi urmăriţi paşii şi activitatea pe scena muzicii şi a vieţii, şi sunteți alături de mine la orice apariție şi manifestare.
Colaborările şi duetele mele, cu cei mai reprezentativi artişti, muzica şi întreaga mea activitate stau în slujba voastră şi vine ca jertfa pentru iubirea primită de la voi, admiratorii mei.
Pentru toate acestea şi pentru sensul vieţii mele, muzica şi arta, vă mulţumesc! Şi vă pregătesc în continuare o multitudine de surprize frumoase, dragi sufletului meu.
Astfel, pe 9 şi 10 octombrie, voi urca pe scena Palatului Național "Nicolae Sulac" din Chișinău pentru un regal de cântec alături de nume prestigioase ale scenei basarabene. De asemenea, în luna noiembrie vă voi aștepta cu noi piese, căldură şi versuri aşternute din dragoste pe cântece într-o "Scrisoare din Basarabia", la Sala Palatului din București, pe 16 noiembrie începând cu ora 19.00.
Şi ca în fiecare an, vă aştept în turneul național de colinde, care va debuta pe data de 8 decembrie.
Deși am încercat să am o atitudine echidistantă faţă de cele două fan cluburi, nu pot să nu apreciez deschis efortul şi preocuparea permanentă a acestora de a vă ţine la curent cu toate detaliile activității mele într-un mod profesionist, echilibrat şi obiectiv din punct de vedere deontologic. Le mulţumesc pentru truda lor şi pentru imensa contribuție adusă legăturii tainice dintre mine şi voi.
Cu recunoştinţă şi profundă bucurie vă îmbrăţişez pentru tot şi vă transmit, pe o aripă de cântec, iubirea mea, aşternută pe "un covor de lacrimi".
Vă pup pe suflet.

Al vostru, Paul Ciprian Surugiu - Fuego





Sursa: Fan Club Fuego Romania


Silvia Ciocan spunea...

Din suflet pentru suflet!

Nu stiu daca voi gasi vreodata acele frumoase cuvinte prin care sa-ti multumesc cu adevarat ca existi si ca prin tot ceea ce faci imi faci viata mai frumoasa!!! De-a lungul anilor mi-ai innobilat existenta cu glasul tau inconfundabil, cu tot ceea ce faci pentru intreg publicul tau! Esti si vei ramane pentru eternitate o lacrima a muzici romanesti, o lacrima care va curge neincetat pentru romanii de pretutindeni! Pentru fiecare clipa in care m-ai facut sa zambesc, pentru fiecare cuvant adresat noua fanilor tai, pentru iubirea si respectul cu care ne inconjori mereu, eu nu pot decat sa-mi plec fruntea cu respect in fata omului Paul Surugiu si tot odata in fata artistului Fuego!

Cu pretuire Silvia Ciocan!

Pentru tine, artist al sufletului meu!
23 septembrie 2012, 22:25

Dana Dej spunea...

Superbe cuvintele tale, Paul!Iti multumesc ca esti tot timpul alaturi de noi!Nu stiu cati artisti isi respecta si isi iubeste publicul asa cum faci tu...Nu am cuvinte sa descriu ce am simtit citind scrisoarea ta,asa ca iti spun doar ca-ti multumesc ca existi,iti multumesc pentru tot ce faci pentru noi,fanii tai si nu in ultimul rand ,pentru frumoasele clipe care ni le oferi cu fiecare prezenta a ta pe scena!D-zeu sa te aiba in paza Lui,sa ai parte de multa sanatate,fericire si mult succes in tot ceea ce faci!!!
Te pup cu mult drag,Dana-Dej
23 septembrie 2012, 23:00



Viorela Ioana MIU spunea...

Multumim si noi Paul pentru tot ceea ce ne oferi, multumim lui Dumnezeu pentru ca exista OAMENI ca tine, multumim pentru ca ne faci viata mai frumoasa!! ... cuvintele nu isi mai gasesc locul .. multumim pentru frumoasele cuvinte pe care ni le adresezi de fiecare data si pentru ca esti alaturi de noi. Mulţumim pentru toate piesele tale minunate care ne aduc atâta soare în viaţa de zi cu zi, uneori plictisite, obosite s-au chiar bolnave de toate cele ce se intamplă. Mulţumim pentru tot şi niciodată nu îţi vom putea fi recunoscători pe cât meriţi! Mulţumim ţie şi Bunului Dumnezeu pentru preţiosul fapt că exişti şi prin existenţa ta pe această lume destul de grea faci viaţa mai frumoasă atâtor oameni. Întotdeauna vom fi alături de tine cu sufletul şi cu gândul, te vom susţine necondiţionat.
Paul, tu esti - Om si geniu, copil si intelepciune…

„MUZICA ESTE SOAPTA DIVINA CE NE VINDECA SUFLETUL OBOSIT DE TACERI„
24 septembrie 2012, 10:36

Cristina-Pitesti spunea...

O multumire sincera, draga Paul, pentru amabilitatea ta de a ne "trimite" aceasta scrisoare noua,  fanilor si admiratorilor tai. M-au emotionat profund aceste randuri care-ti ating sentimentele, vorbe frumoase alese cu grija... pot face adevarate minuni in viata cuiva... Succesele, realizările, momentele tale de împlinire sufletească, ne încântă, ne emoţionează... de multe ori pana la lacrimi...
Sa nu uiti niciodata ca noi suntem aici pentru tine, te sustinem necontenit, aplaudam si-ti multumim mereu, pentru ceea ce ne oferi tu zi de zi. Greutatile tale vor fi si greutatile noastre, bucuriile tale vor fi si bucuriile noastre, vom plange alaturi de tine si vom rade alaturi de tine...
Nu pot decat sa multumesc Lui Dumnezeu ca existi si nu pot decat sa-L rog in fiecare clipa sa aiba grija de tine...
Cu drag,prietenie si multa admiratie. Cristina-Pitesti
24 septembrie 2012, 20:56

Carmen - Focsani spunea...

Cu nemarginita pretuire vreau sa iti multumesc pentru mesajul tau catre noi toti, care iti sintem si iti vom fi mereu alaturi.Iti multumesc pentru surprizele tale muzicale, cu care tu ne ajuti sa trecem cu usurinta peste grijile cotidiene.Iti doresc din tot sufletul sa iti realizezi mereu tot ceea ce iti propui.Bunul Dumnezeu sa iti fie aproape pretutindeni.Cu stima si respect CARMEN-FOCSANI
25 septembrie 2012, 00:38

Verdes Larisa Elena spunea...

Aceste cuvinte grandioase si sincere imi incalzesc sufletul, cu iubirea care totdeauna ne daruiesti..Tot timpul ai fost dragut si atent cu fanii tai,si asta te face mult mai special si mai iubit..Esti un trandafir care infloreste mai mult pe zi ce trece si care nu va muri niciodata,vei fi vescnic viu in sufletele noastre!!!!Si pentru minunatele versuri,iti trimit infinitele mele multumiri invelite in petale de trandafiri.
Larisa..
25 septembrie 2012, 23:12

Carmen spunea...

ARTISTUL SUFLETELOR NOASTRE, melodiile tale minunate ma fac sa fiu mai fericita, iti multumesc din suflet, chiar daca nu am reusit sa te intalnesc, sper ca va veni si acea zi si atunci o sa te pot felicita, cum fac toti fanii!DUMNEZEU sa te ajute!
28 septembrie 2012, 14:51

Mihaela Bugan spunea...

Mesaj pentru artistul PAUL(FUEGO).

Din căldura soarelui, din roua vie a diminetii,din parfumul florilor de septembrie am cules cel mai frumos buchet de felicitări și urări de bine pentru artistul Paul(FUEGO).
Acum deschid larg porțile inimi pentru că din adîncul ei izvorește mulțumire pentru tot ce ai făcut,pentru noi fanii tăi care îți sunt mereu alături de tine. Mulțumesc încă o dată, ești un om bun și nu mai trebuie să ne dovedești nouă să-ți dea bunul DUMNEZEU multă sănătate,și multă voință să treci peste toate obstacole ce le întălnești în calea ta. Ai caștigat încrederea ta prin căntecele tale și sper să nu te miri cănd o să primești în fiecare zi mesaje de mulțumire învelite-n trandafirii. Cu prețuire a ta mare fană Bugan Mihaela.Podu Turcului.
29 septembrie 2012, 21:20
Share this article :

+ comentarii + 8 comentarii

23 septembrie 2012 la 22:25

Din suflet pentru suflet!

Nu stiu daca voi gasi vreodata acele frumoase cuvinte prin care sa-ti multumesc cu adevarat ca existi si ca prin tot ceea ce faci imi faci viata mai frumoasa!!! De-a lungul anilor mi-ai innobilat existenta cu glasul tau inconfundabil, cu tot ceea ce faci pentru intreg publicul tau! Esti si vei ramane pentru eternitate o lacrima a muzici romanesti, o lacrima care va curge neincetat pentru romanii de pretutindeni! Pentru fiecare clipa in care m-ai facut sa zambesc, pentru fiecare cuvant adresat noua fanilor tai, pentru iubirea si respectul cu care ne inconjori mereu, eu nu pot decat sa-mi plec fruntea cu respect in fata omului Paul Surugiu si tot odata in fata artistului Fuego!

Cu pretuire Silvia Ciocan!

Pentru tine, artist al sufletului meu!

Anonim
23 septembrie 2012 la 23:00

Superbe cuvintele tale, Paul!Iti multumesc ca esti tot timpul alaturi de noi!Nu stiu cati artisti isi respecta si isi iubeste publicul asa cum faci tu...Nu am cuvinte sa descriu ce am simtit citind scrisoarea ta,asa ca iti spun doar ca-ti multumesc ca existi,iti multumesc pentru tot ce faci pentru noi,fanii tai si nu in ultimul rand ,pentru frumoasele clipe care ni le oferi cu fiecare prezenta a ta pe scena!D-zeu sa te aiba in paza Lui,sa ai parte de multa sanatate,fericire si mult succes in tot ceea ce faci!!!Te pup cu mult drag,Dana-Dej

Viorela Ioana MIU
24 septembrie 2012 la 10:36

Multumim si noi Paul pentru tot ceea ce ne oferi, multumim lui Dumnezeu pentru ca exista OAMENI ca tine, multumim pentru ca ne faci viata mai frumoasa!! ... cuvintele nu isi mai gasesc locul .. multumim pentru frumoasele cuvinte pe care ni le adresezi de fiecare data si pentru ca esti alaturi de noi. Mulţumim pentru toate piesele tale minunate care ne aduc atâta soare în viaţa de zi cu zi, uneori plictisite, obosite s-au chiar bolnave de toate cele ce se intamplă. Mulţumim pentru tot şi niciodată nu îţi vom putea fi recunoscători pe cât meriţi! Mulţumim ţie şi Bunului Dumnezeu pentru preţiosul fapt că exişti şi prin existenţa ta pe această lume destul de grea faci viaţa mai frumoasă atâtor oameni. Întotdeauna vom fi alături de tine cu sufletul şi cu gândul, te vom susţine necondiţionat.
Paul, tu esti - Om si geniu, copil si intelepciune…
„MUZICA ESTE SOAPTA DIVINA CE NE VINDECA SUFLETUL OBOSIT DE TACERI„

Anonim
24 septembrie 2012 la 20:56

O multumire sincera, draga Paul, pentru amabilitatea ta de a ne "trimite" aceasta scrisoare noua, fanilor si admiratorilor tai. M-au emotionat profund aceste randuri care-ti ating sentimentele, vorbe frumoase alese cu grija... pot face adevarate minuni in viata cuiva...Succesele,realizările,momentele tale de împlinire sufletească, ne încântă,ne emoţionează...de multe ori pana la lacrimi...
Sa nu uiti niciodata ca noi suntem aici pentru tine, te sustinem necontenit,aplaudam si-ti multumim mereu, pentru ceea ce ne oferi tu zi de zi. Greutatile tale vor fi si greutatile noastre, bucuriile tale vor fi si bucuriile noastre, vom plange alaturi de tine si vom rade alaturi de tine...
Nu pot decat sa multumesc Lui Dumnezeu ca existi si nu pot decat sa-L rog in fiecare clipa sa aiba grija de tine...
Cu drag,prietenie si multa admiratie. Cristina-Pitesti

CARMEN- FOCSANI
25 septembrie 2012 la 00:38

Cu nemarginita pretuire vreau sa iti multumesc pentru mesajul tau catre noi toti, care iti sintem si iti vom fi mereu alaturi.Iti multumesc pentru surprizele tale muzicale, cu care tu ne ajuti sa trecem cu usurinta peste grijile cotidiene.Iti doresc din tot sufletul sa iti realizezi mereu tot ceea ce iti propui.Bunul Dumnezeu sa iti fie aproape pretutindeni.Cu stima si respect CARMEN-FOCSANI

25 septembrie 2012 la 23:12


Aceste cuvinte grandioase si sincere imi incalzesc sufletul, cu iubirea care totdeauna ne daruiesti..Tot timpul ai fost dragut si atent cu fanii tai,si asta te face mult mai special si mai iubit..Esti un trandafir care infloreste mai mult pe zi ce trece si care nu va muri niciodata,vei fi vescnic viu in sufletele noastre!!!!Si pentru minunatele versuri,iti trimit infinitele mele multumiri invelite in petale de trandafiri <3<3<3 Larisa..

CARMEN
28 septembrie 2012 la 14:51

ARTISTUL SUFLETELOR NOASTRE,melodiile tale minunate ma fac sa fiu mai fericita,iti multumesc din suflet,chiar daca nu am reusit sa te intalnesc, sper ca va veni si acea zi si atunci o sa te pot felicita ,cum fac toti fanii!DUMNEZEU sa te ajute!

Fueguta Iulia
22 octombrie 2012 la 14:43

In fata acestor cuvinte superbe,acestor randuri emotionante nici nu mai am ce sa spun mai mult decat ca iti multumesc ca existi, ca faci tot ceea ce faci, ii multumesc lui Dumnezeu ca imi da posibilitatea sa te pot vedea si asculta si ma rog Lui sa te tina sanatos si cu putere pentru a putea sa ne bucuri sufletele multi,multi ani de acum incolo! Cu dragoste si respect,Iulia-Bucuresti.

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger