FUEGO invitat la "Să v-amintiţi, duminica!", duminica, 23 septembrie 2012, cu prilejul aniversării zilei de naştere a Doamnei cântecului popular bucovinean Sofia Vicoveanca




In aceasta duminică, începând cu orele 13.30, la „Să v-amintiţi, Duminica!”, 23 septembrie 2012, va fi sărbătorită Sofia Vicoveanca, marea doamna a cantecului popular bucovinean. Printre cei care au dorit sa-i fie aproape chiar de ziua ei de nastere se numara: Nicolae Caragia, Mirabela Dauer, Fuego, Mioara Velicu, Marius Zgiianu, Ansamblul Florile Bucovinei, Paul Ananie (trofeu Mamaia folclor) si Marian Medregoniu (locul I – Mamaia folclor).

Cu ocazia acestei aniversări şi din respectul profund pe care il poartă acestei mari artiste a neamului românesc, Fuego i-a pregatit Doamnei Sofia Vicoveanca nenumărate surprize:

Prima va fi un duet cu Doamna cântecului popular moldovenesc Mioara Velicu, în care vor interpreta, în premieră, melodia „Ploaia şi noi...” (Muzica: Vasile Vasilache, Versuri: Flavia Buref), o piesă magică, care a cuprins inimile multor îndrăgostiţi, şi pe care ne-o amintim în interpretarea inegalabilei Doina Badea.

Cea de-a doua surpriză, va fi un duet cu îndrăgita, unica şi inegalabila Mirabela Dauer, în care cei doi artişti vor interpreta, în premieră, o nouă melodie semnată Fuego, intitulată „Priveşte-mă!” - Muzică: Paul Surugiu (Fuego), Versuri: Carmen Aldea Vlad. Iată că din această colaborare, recent anunţată de Fuego în cadrul emisiunii „Familia Favorit - Favorit TV”, a luat naştere o piesă superbă, care va fi, cu siguranţă, pe placul tuturor.

Fuego ne va surprinde din nou... şi din nou... cu o nouă melodie, în primă audiţie, intitulată „Anii mei...”, aşa cum o face de fiecare dată când este prezent pe scenă, aducând în faţa publicului său drag piese noi, noi şlagăre, orchestrate de cel mai mare compozitor Jolt Kerestely (amintim ultimele piese ale artistului, orchestrate de Jolt Kerestely: „Viată de artist”, „Scrisoare necitită”, „Anii mei...”, „De câte ori iubesc...”, „Steaua mea...”, etc.).

În această duminică surprizele se vor ţine lanţ, de aceea vă invităm să urmăriţi o ediţie de excepţie dedicată Doamnei Sofia Vicoveanca, în care artistul nostru drag ne va oferi numai premiere, printre care două melodii în duet cu mari nume ale scenei româneşti - Mioara Velicu
şi Mirabela Dauer.

Emisiunea “Sa v-amintiti, dumi­nica!”, prezentata de Corina Chiriac, aduce in prim-plan traditiile cultural-folclorice din diferite regiuni ale tarii. Telespectactorii postului au ocazia de a cunoaste, prin intermediul fiecarei editii, frumusetea folclorului romanesc autentic, traditiile si obiceiurile tarii noastre, dar si de a se intalni cu nume consacrate din muzica usoara romaneasca si nu numai…

Sursa: Antena 2

                                         
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger