FUEGO - Concert aniversar „Destin" la Palatul National „Nicolae Sulac" din Chisinau, Rep. Moldova, 9 octombrie 2012, ora 19:00


FUEGO vă invită la Concertul aniversar „Destin” la Palatul Naţional „Nicolae Sulac” din Chişinău, Rep. Moldova, marţi, 9 octombrie 2012, ora 19:00. 
Cu ocazia acestui eveniment de gală, care celebrează 10 ani de cântec pe scena basarabeană, Fuego îi are ca invitaţi de onoare pe cei mai mari artişti ai Republicii Moldova: Nicolae GLIB, Isidor GLIB, Mioara VELICU, Olga CIOLACU, Anisoara PUICA, Ian RAIBURG, Lidia BEJENARU şi  Adriana OCHIŞANU. 

Pe parcursul celor 3 ore de spectacol,  Fuego va susţine recitaluri de muzică uşoară şi populară şi va fi acompaniat de Orchestra "PROBACHUS" si Orchestra Naţională de muzică populară "LĂUTARII" cu maestrul Nicolae BOTGROS din Rep. Moldova.

În acest cadru  festiv, ca o surpriză a serii, Fuego va cânta în duet cu fiecare dintre invitaţii săi de marcă.
Share this article :

+ comentarii + 3 comentarii

DANA
29 septembrie 2012 la 00:21

Mult succes ,Fuego in noile tale proiecte!!!Sunt convinsa ca cele doua concerte de la Chisinau,precum si cel de la Sala Palatului din Bucuresti,vor avea un mare succes!!!
Te pup!Dana-Dej

29 septembrie 2012 la 22:25

Vreau din suflet sa-ti urez, Paul mult, mult succes in tot ceea ce faci, mult succes si la aceste minunate spectacole, spectacole de suflet la care sunt ferm convinsa ca vei avea o sala plina de spectatori care vor canta odat cu tine si care te vor aplauda neincetat!!! Chiar daca nu pot fi prezenta in sala de concert, voi fi alaturi de tine cu sufletul asa cum o fac de fiecare data!!

CARMEN- FOCSANI
30 septembrie 2012 la 12:17

Bunul Dumnezeu sa iti fie alaturi si sa te ajute sa treci cu usurinta emotiile de la cele doua evenimente care sint proiectele tale de suflet.Publicul basarabean si cel roman va fi mai unit prin cintecul tau si a valorosilor tai colaboratori.SUCCES!Voi fi alaturi de tine cu gindul si sufletul meu.

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger