FUEGO alege topul în creaţia vestimentară... Doina Levintza este designer-ul care-şi va pune amprenta pe costumaţiile artistului din concertele de la Chişinău - Republica Moldova "Destin - 10 ani de cântec pe scena basarabeană", 9-10 Octombrie 2012


Fuego alege ca vestimenţia de scenă pentru concertul aniversar "Destin - 10 ani de cantec pe scena basarabeană", care se va desfăşura pe scena Palatului Naţional "Nicolae Sulac" din Chişinău, în zilele 9-10 octombrie 2012, să poarte semnatura Doina Levintza - "Cavaler al Ordinului Artelor şi Literelor", cea mai iubită şi apreciată creatoare din lumea modei, o adevărată profesionistă cu o personalitate remarcantă, despre care se spune că are o "abilitate impresionantă în creaţia unor piese care poartă o amprentă unică şi inegalabilă".

Poate nu tocmai întâmplătoare această "colaborare", pentru că vorbim despre două nume - Fuego şi Doina Levintza, pentru care arta este raţiunea de a fi, este încântarea sufletului pe care doresc s-o dăruiască lumii... Iubesc ceea ce fac, iubesc frumosul şi iubesc, în special, oamenii. Singura dorinţă reală a acestor doi mari artişti, care slujesc o artă diferită, dar cu un scop comun, este aceea de a bucura oamenii prin arta lor.
Iată că pentru acest moment atât de important în viaţa artistului, care celebrează 10 ani de cântec pe scena basarabeană, Fuego alege topul..., pentru că numele creatoarei de modă Doina Levintza reprezintă, pe bună dreptate, topul în creaţia vestimentară din Romania şi nu numai... 
Şi nu putea să fie altfel, pentru că, să nu uităm, cu acest prilej, la numai 36 ani, lui Fuego îi va fi înmânat titlul de "Artist al Poporului" în Republica Moldova, “in semn de inalta apreciere a meritelor deosebite in dezvoltarea artei muzicale, pentru activitatea de creatie si contributie la promovarea valorilor culturale nationale”. 

"Mă dăruiesc cu toată fiinţa cîntecului, sunt fascinat, când descopăr că sunt oameni de valoare, care-mi apreciază munca, talentul, efortul, dorinţa mea de a fi un Artist complet, de a ajunge la sufletele celor care mă ascultă".
Fuego 

Sursa: Fan Club Fuego Romania

Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

DANA
21 septembrie 2012 la 00:25

Vestimentatia o sa fie pe masura talentului ,a valorii si a omului care este Fuego!Felicitari Paul pt.acesta colaborare si mult succes!!!

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger