“VASILE MURARU și VALENTINA FĂTU vor primi un trofeu de excelență pentru profesionalismul lor”, Familia Favorit, 6 august 2016

“VASILE MURARU și VALENTINA FĂTU vor primi un 
trofeu de excelență pentru profesionalismul lor”, 
Familia Favorit, 6 august 2016


Continuăm tradiția trofeelor de excelență și duminica aceasta, astfel că, de la ora 20.00, cuplul VASILE MURARU și VALENTINA FĂTU vor primi un trofeu de excelență pentru profesionalismul lor, dar împreună ne vom aduce aminte de cel ce a fost și ne-a părăsit mult prea devreme – NAE LĂZĂRESCU. 


Râsul a fost dintotdeauna o terapie, iar ei i-au fost slujitori, dăruindu-se pe deplin scenei. Cuplu de comici speciali, Nae Lăzărescu și Vasile Muraru sunt un brand de țară, glumele lor fiind ani de zile pe buzele tuturor românilor. Spirituali, serioși în tot actul artistic, profesioniști, ei au continuat o cale deschisă, cu mulți ani în urmă, de marele Tănase. Au construit lumi prin râs, au născut umor și-au făcut românii mai veseli, dacă nu mai buni!



Nae și Vasile se încadrează în rândul marilor actori români de comedie, simboluri de țară și exemple pentru toți aceia care azi încearcă să facă lumea să râdă cu poante, nu cu umor de calitate! Pentru toată cariera de invidiat și pentru memoria marelui NAE LĂZĂRESCU, noi ne înclinăm, continuând povestea umorul românesc, în aceeași notă specială în care ne-a obișnuit și maestrul Nae Lăzărescu, cu prietenul său de-o viață, Vasile Muraru și inconfundabila Valetina Fătu, care-I calcă pe urme!

Familia Favorit
6 august 2016

Publicat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger