”Urăm azi mulți ani colegului nostru, regizorul artistic și redactorul emisiunii, Narcis Avădănei”, Familia Favorit, 24 iunie 2016

”Urăm azi mulți ani colegului nostru, regizorul artistic 
și redactorul emisiunii, Narcis Avădănei”, 
Familia Favorit, 24 iunie 2016


De ziua iei se cuvine să lăudăm valoarea autenticității și a românismului nostru. Chiar dacă nu mai e la modă. Destul de blamat, sentimentul de patriotism și de mândrie cu ceea ce pur și autentic ar trebui să fie o virtute a tuturor românilor. Și nu neapărat pentru că dă bine, ci pentru că într-adevăr fondul nostru e demn și valoros. Și pentru că-s Sânzienele și Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, credem c-ar fi oportun să ne gândim mai mult la valorile noastre!


Duminică de la ora 20.00, în ultima ediție a acestui sezon, ne bucurăm de autenticitate și de muzică de calitate! Totodată, urăm azi mulți ani și colegului nostru, regizorul artistic și redactorul emisiunii, Narcis Avădănei, un talentat textier și jurnalist, care face emisiunile noastre mai sensibile și mai emoționante. Să-i fie și lui viața cântec cum la fel trebuie să va fie și vouă în zilele acestea toride!
Paul Surugiu - Fuego
24 iunie 2016


Publicat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger