”Valentina Herța și Paul Surugiu se prezintă, în această seară, cu ceva de înscris la arhive și nu doar pentru melomani, ci și pentru cei tineri”, Familia Favorit, 19 iunie 2016

”Valentina Herța și Paul Surugiu se prezintă, în această seară, 
cu ceva de înscris la arhive și nu doar pentru melomani, ci și pentru cei tineri”, 
Familia Favorit, 19 iunie 2016


Căldura mare, mon cher! Vorba aceasta a lui Caragiale se aplică tot mai tare zilele acestea, cum la fel de bine au aplicabilitate și principiile și învățămintele sale comice, dar extrem de reale. C-am asta e și viață – un moment, o schiță care merită trăită filă cu filă, literă cu literă, fără a te abate de la scenariu inițial, dar cu multă inspirație și ingeniozitate.


Și uite așa, noi n-avem astă seară un moment de tip Caragiale, în schimb avem o părticică mică de artă românească, cu teatru, film, compoziție și piese de neuitat, cu nume sonore, cu dorul rpmânesc surprins de instrumentele neaoșe, cu emoție, lacrimi și muzică de cea mai bună calitate. Dar nu credem că are rost să ne lăudăm noi singuri. 


Valentina Herța și Paul Surugiu se prezintă cu ceva de înscris la arhive și nu doar pentru melomani, ci și pentru cei tineri, care au nevoie să descopere că tot ceea ce e acum s-a cădit pe ceva durabil. NU RATAȚI EMISIUNEA DE SUFLET! DE LA 20.00!


Familia Favorit
19 iunie 2016


Publicat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger