FUEGO - Un sarut pentru viata. Fuego a impartit pupici pe bani, in scop caritabil, 14 Iulie 2012, Gradina Publica "Stefan cel Mare", Chisinau





Sute de oameni s-au înghesuit astăzi în Grădina Publică pentru un sărut cu Fuego. Artistul din România a venit la noi să împartă pupici pe bani. Evenimentul caritabil de la Poarta Sărutului îşi propune să dea şansa la viaţă unor persoane bolnave. De data aceasta banii s-au strâns pentru Natalia Malaniuc. Însă pentru că recent ea a fost răpusă de cancer, donaţia va ajunge la soţul bolnav şi fiul ei de numai un an.

Oamenii l-au aşteptat pe Fuego preţ de câteva ore ca să-l îmbrăţiseze lângă "Poarta  Sărutului", improvizată după sculptura  celebrului Constantin Brâncuşi. Fiecare sărut i-a costat 50 de lei. Unii au cules pupici şi de la vedetele autohtone.

Artiştii au trăit emoţii mari când au fost luaţi cu asalt de fani. Totuşi, s-au lăsat sărutaţi, în scop caritabil.

Iniţial, protagonista campaniei "Un sărut pentru un minut de viaţă" a fost Natalia Malaniuc, bolnavă de cancer, dar aceasta a  fost condusă pe ultimul său drum săptămâna trecută. Acum, toţi banii colectaţi vor fi donaţi soţului  Denis, bolnav de displazia oaselor şi  băieţelului ei de un an şi cinci luni.

Evenimentul caritabil este organizat al doilea an consecuitv. Anul trecut la "Poarta Sărutului" a stat Sanda Filat, soţia premierului. Atunci s-au strâns bani pentru un tânăr care  avea nevoie de un transplant de inimă.

Sursa: ProTV Chişinău
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger