"FUEGO şi prietenii la Familia Favorit", sâmbătă, 14 iulie 2012, începând cu orele 21:00 - Invitată specială Maria Stoianov



FUEGO - vă aşteaptă să fiţi alături de el şi invitaţii lui la Familia Favorit, Favorit TV, în noul sezon intitulat sugestiv "Fuego şi prietenii". În această sâmbătă, 14 iulie 2012, începând cu orele 21:00, Fuego - moderator şi Valentina Herţa - producător - ne vor încânta cu o nouă ediţie de excepţie, care va aduce în faţa telespectatorilor nume mari ale muzicii, invitaţi de seamă din Basarabia, Ucraina şi Cernăuţi. 


Invitata specială a acestei emisiuni este doamna MARIA STOIANOV, o remarcabilă compozitoare şi textieră de peste Prut, autoarea (muzica şi versuri) a celei mai recente piese semnată Fuego - Trandafiri în dar – melodie pe care vă invităm să o ascultati în premieră în cadrul emisiunii Familia Favorit. Printre invitaţii de seamă care vă dau întâlnire în această sâmbătă se numără: cunoscuta interpretă de peste Prut - Anişoara Puică, Maria Iliuţ – interpretă de pe meleagurile Bucovinei, supranumită şi “Privighetoarea Bucovinei“, Grigore Gherman – poet şi cântăreţ din Cernăuţi, Cristina Scarlat din Chişinău, Angela Marta şi Liliana Cernăuţeanu. 



Această emisiune reunește reprezentanți ai comunității locale, valori consacrate ale scenei românești, cât și talente în prag de afirmare, care au nevoie de promovare și de susținere. Fiecare ediție a stat sub semnul muzicii de calitate și al cuvintelor care zidesc, fiind un necuprins discurs de dragoste înspre și dinspre oameni.
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger