FUEGO se lasă pupat! Campania pentru colectare de fonduri "La Poarta Sărutului – un sărut pentru un minut… de viaţă”

FUEGO - Vocea Basarabiei - "Un sărut pentru un minut... de viaţă"





Boala Nataliei Malaniuc din Chişinău se agravează cu fiecare minut. „Tumoarea este foarte mare şi, duminică, aceasta va fi supusă unei intervenţii chirurgicale. Nu ştiu nici eu, nici Natalia câte operaţii a avut. I-am spus şi ei care este starea de sănătate, pentru că vorbesc cu ea nu ca şi cu un pacient, ci de parcă ar fi un coleg", ne-a comunicat Iurie Melentev, medicul tinerei. 


Ca să trăiască şi să-şi bucure oamenii dragi cu zâmbetul ei, optimismul şi pofta de viaţă, Natalia are nevoie de chimio- şi radioterapie. Din păcate, aceste proceduri sunt un lux pentru ea. „Cele mai ieftine costă de la 15 mii de Euro în sus şi se fac în Turcia. Medicul mi-a spus, de cum am aflat că sunt bolnavă de cancer, despre această posibilitate. Nu m-am gândit niciodată la ea, pentru că nu avem cum să adunăm aceşti bani", ne-a spus Natalia Malaniuc.


„Organizaţia pentru Participare şi Transformare din Moldova" (OPT Moldova) îşi propune să întindă o mână de ajutor, prin organizarea campaniei pentru colectarea de fonduri „La Poarta Sărutului – un sărut pentru un minut... de viaţă".

Campania se va desfăşura în contextul „Zilei Internaţionale a Sărutului", pe data de 14 iulie, în Grădina Publică „Ştefan cel Mare". Cu începere de la ora 16.00, cunoscutul cântăreţ din România FUEGO, împreună cu interpreţi îndrăgiţi din Republica Moldova, Dara, Georgeta Voinovan, Anişoara Puică, Ana Barbu, Basarabeanca, Natan, şi mulţi alţii, vă dau întâlnire la „Poarta Sărutului", improvizată după modelul celebrului sculptor Constantin Brâncuşi, şi se vor lăsa sărutaţi în scop caritabil de către cei care vor achiziţiona un „Certificat pentru săruturi notorii". Fondurile colectate vor fi donate Nataliei şi lui Denis Malaniuc.

În acelaşi timp, persoanele care doresc să ajute familia Malaniuc pot face o donaţie pe contul bancar: BENEFICIAR: A.O. „Organizaţia pentru Participare şi Transformare din Moldova"

IDNO: 1010620005690

CONT MDL: 225127162463

CONT USD: 225127162463/840

CONT EURO: 225127162463/978

SWIFT: ECBMMD2X

BC "EuroCreditBank" SA

Destinaţia plăţii: Ajutor pentru Natalia Malaniuc.

Radio "Vocea Basarabiei" în calitate de partener media oficial, îşi îndeamnă ascultătorii să-i întindă o mână de ajutor Nataliei, pentru ca, după 12 ani în care spitalul a devenit pentru ea a doua casă, aceasta să aibă posibilitatea să-şi îngrijească singură băiatul de un an şi cinci luni şi să fie fericită alături de soţul Denis.

Mai multe detalii despre cazul Nataliei Malaniuc puteţi găsi în pagina 2 a ziarului Jurnal de Chişinău de marţi, 19 iunie 2012, sau pe site-ul publicaţiei. http://ziar.jurnal.md/2012/06/19/lupta-continua/.

Natalia Malaniuc are nevoie acum de ajutor. 

Mâine s-ar putea să fie târziu!



Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

23 august 2012 la 21:50

La multi ani, cu ocazia aniversarii, multa sanatate si bucuriie sa fii fericit dar sa si faci fericit pe altii, sa fii iubit, dar sa si raspandesti iubire in jurul tau.
Sa ai parte de tot ce e frumos in lumea asta si toate visele sa se implineasca si sa ne canti si sa ne incanti inca multi ani cu drag Viorica din Cluj.

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger