FUEGO - spectacol la teatrul Al. Davila din Pitesti, duminică, 24 iunie 2012



"Muzica e viaţa mea" cu Fuego 




Duminică, de la ora 19, în Sala Mare a Teatrului Al. Davila, din Piteşti, pu­blicul îl va revedea pe îndrăgitul interpret de muzică uşoară Fuego. A­cesta va susţine spec­ta­colul "Muzica e viaţa mea", în care le-a pregă­tit fanilor mai multe sur­prize. 

Va fi un spectacol în care so­listul va fi acompaniat la pian de Vicenţiu Perniu, iar pe scenă vor mai urca prieteni de-ai săi de la estrada piteşteană, de la balet, dar şi alţi solişti. 

Paul Surugiu, alias Fuego, este angajat al teatrului piteştean de mai mulţi ani şi vine de fiecare da­tă cu plăcere la Piteşti, unde are mulţi fani, iar spectacolele sale se joacă întotdeauna cu sala arhipli­nă. De această dată, a fost ideea solistului de a prezenta un specta­col în încheierea acestei stagiuni. Preţul unui bilet este 15 lei, fiind puse în vînzare de luni. Fuego a mai fost în februarie la Davila, cînd a susţinut spectacolul Amore mio. Închiderea oficială a stagiunii va avea loc săptămîna viitoare, cînd va fi organizat un spectacol în aer liber, în spatele tea­trului, aşa cum s-a întîmplat în ultimii ani. 

Iulia Şutan, Curierul Zilei, 20 iunie 2012


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger