“Azi e ziua finală – FINALA MARE A FOLCLORULUI ROMÂNESC!”, Familia Favorit, 23 ianuarie 2016

“Azi e ziua finală – FINALA MARE A FOLCLORULUI ROMÂNESC!”, 
Familia Favorit, 23 ianuarie 2016


Atunci când iubești pe cineva, îi apreciezi munca și activitatea, nu eziți să te implici, acolo unde e cazul, în performanțele sale! În fond, succesul tuturor artiștilor din lumea asta, se construiește prin intermediul publicului, cel care are rol decisiv în parcursul său! Rol decisiv ați avut și voi ieri! Azi e ziua finală – FINALA MARE A FOLCLORULUI ROMÂNESC SE PARE! Din cei 18, ați ales trei nume din zona muzicii populare.

Mai aveți un hop! Din cele trei una va reveni la noi în prima ediție a sezonului următor, chemată chiar de voi, fanii spectatori! Pe ceilalți 15 îi puteți revedea cu momente unice în ediția din 6 martie dedicată femeilor și tuturor celor care iubesc muzica noastră de aur!
Așadar, la egalitate de puncte, finalistele sunt – STELIANA SIMA, MIOARA VELICU ȘI IRINA LOGHIN! Rămâne ca voi să alegeți una din trei! Nu uitați că și voi veți câștiga un premiu din partea echipei FAMILIA FAVORIT! Până atunci vă dorim weekend de poveste, alături de cei dragi și de muzică de calitate! Revenim pe 28 februarie!

Favorit TV
23 ianuarie 2016

Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger