„A mai trecut o filă din povestea în care adunăm oameni și gânduri, istorii și momente”, Familia Favorit, 2 noiembrie 2015

„A mai trecut o filă din povestea în care adunăm 
oameni și gânduri, istorii și momente”, 
Familia Favorit, 2 noiembrie 2015


A mai trecut o seară! A mai trecut o filă din povestea în care adunăm oameni și gânduri, istorii și momente pe care le vom ține minte mereu. Deși perioada este tragică, iar noi suntem cu sufletul alături de cei răniți în accident, avem satisfacția că am adus un program decent, in care nu a fost nimic în prim plan în afară de muzică și artiști valoroși.


Până la urmă, ce-ar fi lumea asta mare fără un strop de informație, fără un fragment de frumos și fără puțin din candoarea și simplitatea celor ce muncesc pentru muzică, fiind puși toată viața în slujba ei și-a publicului.



Le mulțumim eroilor de aseară – ANGELA RUSU, CARMEN RĂDULESCU, CONSTANTIN ENCEANU, FUEGO ȘI VALENTINA, INTERPREȚII DIN BASARABIA, PRECUM ȘI ANSAMBLUL DE PE VALEA ASĂULUI CARE NE-A PREZENTAT MOMENTE TRADIȚIONALE UNICE. 



Urmăriți-ne și mâine dimineață de la ora 8.00, precum și în nopțile de miercuri și vineri! Duminică revenim cu un show al diversității, așa cum ne place nouă și cu premiere din partea lui FUEGO!
Favorit TV
2 noiembrie 2015



Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger